Companie

Despre Companie

Societatea Comerciala “Elkas Home” S.R.L. a fost infiintata la inceputul anului 2008, avand ca activitate principala lucrari de constructii-montaj. Tot in anul 2008 s-a inceput constructia unei baze de productie in comuna Letcani, judetul Iasi.

Din anul 2009 s-a inceput activitatea in hala unde se prelucreaza produsele metalurgice. Aceasta a fost dotata cu echipamente de ultima generatie printre care roboti performanti de intins, fasonat si debitat otel beton, masini de executat carcase piloti forati.

In anul 2010 firma s-a axat in principal pe executie de armaturi pentru constructii: debitare si fasonare otel beton, confectionare de carcase pentru grinzi de armare, confectionare de carcase pentru piloti forati cu diametre si lungimi diferite.

Conducerea si asigurarea calitatii se realizeaza pe baza Sistemului de Management al Calitatii conform SR EN ISO ISO 14001, ISO 9001 si ISO 18001 autorizate de “Autoritatea Feroviara Romana”

De la data infiintarii (2008), datorita seriozitatii cu care firma trateaza fiecare comanda a respectarii termenelor de executie, a colaborarii apropiate cu fiecare beneficiar, a folosirii de materii prime de cea mai buna calitate firma S.C. “Elkas Home” S.R.L. si-a castigat un renume pe piata din Romania. Personalul nostru calificat, cu o vasta experienta tehnica in domeniu, este in masura sa solutioneze orice problema de profil.

Datorita liniei moderne de fasonare a otelului beton, ce foloseste tehnologia de ultima generatie, avem o gama larga de solutii. Astfel, comenzile de otel beton fasonat se lucreaza pe un program de calculator specializat. Se poate fasona otel beton din gama OB 37, PC 52 si BST500 cu diametre între 6÷32mm si executa carcase piloČ›i cu diametrul 500 – 1500 mm , lungimi maxime de 15 ml/element (facute din otel beton fasonat cu sudura în argon)


Marfa este livrata cu etichete de identificare exacta a armaturilor (client, proiect, plan, element, marca, material, numarul de bucati etc.) precum si cu certificate de calitate si declaratii de conformitate .

Livrarea marfii se poate face direct în santier, la data stabilita de client, oriunde în tara, cu ajutorul propriului parc auto . La cererea clientilor putem oferii si servicii de montaj, punerea in opera a elementelor de armatura (elemente gata carcasate).

Constructii de fundatii speciale

Constructii de hale industriale

Constructii la cheie